Parkeerbelasting

Bezwaarschrift parkeerboete (naheffingsaanslag parkeerbelasting)
U komt terug bij uw auto en treft een parkeerbon onder de ruitenwisser aan. Vervelend, maar misschien niet terecht. Wellicht was er sprake van overmacht, of was u aan het laden of lossen of was u net een kaartje aan het kopen. Het is dan vaak ook de moeite waard om bezwaar te maken en wij helpen u daar graag bij. Daarvoor hoeft u alleen de boete toe te sturen en de redenen waarom u meent dat er geen boete mocht worden opgelegd.

Bezwaar of beroep tegen de boete
Zoals gezegd blijkt er in de praktijk in tal van zaken wel iets mis te zijn. Na ontvangst van uw gegevens bepleiten wij uw zaak bij de gemeente en lichten wij uw bezwaar zo nodig tijdens een hoorzitting nog toe. Vaak wordt dan alsnog de aanslag op nihil gesteld. Mocht dat niet voldoende zijn dan bepleiten wij uw zaak ook bij de rechtbank, het gerechtshof en zo nodig ook bij de Hoge Raad.

Kosteloze behandeling
Ook bij een naheffingsaanslag parkeerbelasting geldt onze unieke voorwaarde dat de behandeling per saldo kosteloos voor u is. De kosten worden bij een succesvolle procedure volledig door de overheid vergoed. Bij geen succes nemen wij deze kosten voor onze rekening. U bent dus nooit nadeliger uit en bovendien verzekerd van deskundige rechtsbijstand.