Welkom bij Boeteaanvechten.nl

11 november 2012
Comments: 0
11 november 2012, Comments: 0

Welkom bij Boeteaanvechten.nl! Wij zijn een juridische dienstverlener die zich primair richt op bezwaar en beroep tegen overheidsbesluiten, waaronder ook verkeersovertredingen.

Wij zijn van mening dat de rechtsbescherming die elke burger geniet in het kader van een dergelijk traject zeer tekort schiet. Het is niet zozeer dat de wet geen paal en perk stelt aan de wijze van afdoening door het OM, maar dat gezien de massale afdoening van Mulder zaken Justitie kennelijk niet (langer) capabel is om op een goede manier aan deze rechtsbescherming invulling te geven. In het Mulder traject worden door het OM met regelmaat beginselen van behoorlijk bestuur met voeten getreden, en dat is simpelweg niet acceptabel.

Wij hopen in ieder geval een passende bijdrage te leveren om, in de gevallen die wij behandelen, het OM weer een duw in de goede richting te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *